Diensten & Service

Contacteer ons : 

Wouter : 0474/872.612

E-mail : info@wouterdesmedt.be

Open ma - vrij :  9u 30. tot 17 u.

 NIEUW ADRES VANAF

1 AUGUSTUS 2020 : 

 CLAESEWEG 7 - 1982 ELEWIJT 


BOEKHOUDKANTOOR   Wouter De Smedt


Onze Diensten

Natuurlijk is het belangrijk om op basis van juiste cijfers , de juiste beslissingen te nemen  voor uw onderneming.

En het is de bedoeling om op een efficiënte manier de administratie en boekhouding van je onderneming te voeren,  die aansluit bij de noden van de onderneming.  Van waaruit dan de gewenste rapportage of output wordt aangelevert  , en controles worden gedaan .

Als boekhouder kunnen wij u hierbij adviseren , zodat u tijdig op een efficiënte manier over alle belangrijke informatie beschikt van uw onderneming , en tevens is  voldaan aan alle  boekhoudkundige en fiscale verplichtingen .

Heeft u een nieuw idee?  Kriebelt het ?  Wil u een bestaande zaak overnemen of een nieuwe vennootschap oprichten? Neem dan  vrijblijvend met ons contact op om advies in te winnen. Wij zullen naar u luisteren , en je begeleiden en bijstaan bij het omzetten van al je ideeen naar een werkbaar geheel , met een financieel plan , dat voldoende onderbouwd is om uw nieuwe start  te ondersteunen en de nodige groei te realiseren.

Voldoende voorkennis en informatie is van groot belang .

Het opstarten van een eigen zaak is een hele uitdaging , en is voor velen een nieuwe stap in het leven.  Zo neem jij zelf het roer in handen, en wordt jij verantwoordelijkheid voor je zaak en klanten. Ook financieel wordt je onafhankelijkheid en staan wij je bij waar nodig.

U kan bij ons persoonlijk fiscaal advies krijgen , alsook een optimalisatie aangaande de diverse balastingsdomeinen. 

Zoals daar zijn ,  Personenbelasting , Btw , Vennootschapsbelasting , Succesierechten en schenkingen , Procedure , Boekhoudrecht ,  Vennootschapsrecht, Witwaswetgeving, .... .

 Als fiscaal adviseur hebben wij steeds oog voor de minst belaste weg , binnen de wettelijk toegelaten ruimte , en streven wij steeds naar de meest voordelige fiscale en parafiscale optimalistie tussen de diverse belastingen .

Wij investeren jaarlijks vele uren in studie ,  seminaries , en  vakliteratuur om steeds op de hoogte te blijven van de fiscale actualiteit en wijzigingen in de wetgeving.

Regio ZEMST , ELEWIJT , WEERDE , BOORTMEERBEEK , KAMPENHOUT , STEENOKKERZEEL , PERK, VILVOORDE , HOUTEM, GRIMBERGEN , KEERBERGEN , HAACHT , TREMELO, RIJMENAM , BONHEIDEN, MUIZEN , HEVER, SCHIPLAKEN , HERENT , VELTEM, WERCHTER, ROTSELAAR , HUMBEEK , MECHELEN , HOMBEEK , LEEST

Openingsuren kantoorMaandag tot vrijdag : 9u30 tot 17u. 

Zaterdag & zondag : Gesloten alsook op wettelijke feestdagen 

 

Quick LinksWij zijn wij  | Diensten  | Links


Copyright © All Rights Reserved