Diensten & Service

Onze Diensten

Natuurlijk is het belangrijk om op basis van juiste cijfers , de juiste beslissingen te nemen  voor uw onderneming.

En het is de bedoeling om op een efficiënte manier de administratie en boekhouding van uw onderneming te voeren,  die aansluit bij de noden van de onderneming.  Van waaruit dan de gewenste rapportage of output wordt aangelevert  , en controles worden gedaan .

Als accountant  kunnen wij u hierbij adviseren en bijstaan , zodat u tijdig , op een efficiënte manier , over alle belangrijke informatie beschikt van uw onderneming , en tevens is  voldaan aan alle  boekhoudkundige en fiscale verplichtingen .

Heeft u een nieuw idee?  Kriebelt het ?  Wil u een bestaande zaak overnemen of een nieuwe vennootschap oprichten? Neem dan  vrijblijvend met ons contact op om advies in te winnen. Wij zullen naar u luisteren , en je begeleiden en bijstaan bij het omzetten van al je ideeën naar een werkbaar geheel , met een financieel plan , dat voldoende onderbouwd is om uw nieuwe start  te ondersteunen en de nodige groei te realiseren.

Voldoende voorkennis en informatie is hierbij van groot belang .

Het opstarten van een eigen zaak is een hele uitdaging , en is voor velen een nieuwe stap in het leven.  Zo neem jij zelf het roer in handen, en wordt jij verantwoordelijkheid voor je zaak en klanten. Ook financieel wordt je onafhankelijkheid  , en zullen wij je bijstaan .

U kan bij ons persoonlijk fiscaal advies krijgen , alsook een optimalisatie aangaande de diverse balastingsdomeinen. 

Zoals daar zijn ,  Personenbelasting , Btw , Vennootschapsbelasting , Succesierechten en schenkingen , Procedure , Boekhoudrecht ,  Vennootschapsrecht, Witwaswetgeving, .... .

 Als fiscaal adviseur hebben wij steeds oog voor de minst belaste weg , binnen de wettelijk toegelaten ruimte , en streven wij steeds naar de meest voordelige fiscale en parafiscale optimalistie tussen de diverse belastingen .

Wij investeren jaarlijks vele uren in studie ,  seminaries , en  vakliteratuur om steeds op de hoogte te blijven van de fiscale actualiteit en wijzigingen in de wetgeving.